Läs mer om varje retreat genom att klicka på rubriken.

Avgiften inkluderar retreat med helpension. Sänglinne och handdukar finns att hyra. Eventuella kurs- och materialkostnader tillkommer om det står angivet vid respektive retreat.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

”Att mogna som ledare” – Ledarskapskurs

18 januari kl. 11:0020 januari kl. 16:00

4.900 kr

Om hållbarhet och existentiella perspektiv i ledarskapet. En kurs som vilar i retreatens anda och rytm, med tideböner och utrymme för tystnad och stillhet i Wettershus sköna natur och miljö. Vi vänder oss framförallt till dig som är ledare, anställd eller ideellt, i kyrkan. Även andra ledare är välkomna att anmäla sig.

Kursledare: Kerstin Enlund, beteendevetare med trettio års erfarenhet av chef- och ledarskap främst inom idéburen sektor och kyrka, och Åsa Ahlqvist, beteendevetare och pedagog med mångårig chefs- och ledarerfarenhet. Tillsammans med journalisten och författaren Lisbeth Gustafsson har de skrivit boken Ledarskap för mänsklig hållbarhet – om existentiell hälsa, arbetsliv och ledarskap.

Kaplan: Rosie Gard, pastor och föreståndare på Wettershus.

Avgift: 4 900 kr. (Boende med helpension 2 500 kr, kursavgift samt bok 2 400 kr).

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Detaljer

Börjar:
18 januari kl. 11:00
Slutar:
20 januari kl. 16:00
Pris:
4.900 kr

Grupper som bokat under 2021:

  • 5-6 oktober – Jönköpings Kristna Samarbetsråd
  • 12-13 oktober – SAM:s ledarskapskurs

  • 4-7 november – Västerås pastorat

  • 10-12 december – Svenska kyrkan Tranås

Tider:
Retreater börjar med kvällsmat kl. 19.00 och slutar sista dagen ca kl. 14.00 (om inte annat anges). Det finns ibland möjlighet att förlänga vistelsen med någon/några dagar, före eller efter en retreat. Kontakta Wettershus för information.

Pris:
Framgår av programmet. Retreater med högre avgift inkluderar arvode till ledaren. Reducering av avgiften kan vara möjlig för heltidsstuderande och personer med särskilda behov. Kontakta föreståndaren.

Anmälan:
Använd i första hand kontaktformuläret ovan, annars skicka e-post eller ring in din anmälan. Därefter skickar vi ut bekräftelse med praktiska uppgifter samt viktig information som gäller betalningen. Skulle retreaten vara fullbokad frågar vi om du vill stå på kölista.

Bara vara:
Du är välkommen att komma till Wettershus dagar då retreat inte pågår, under förutsättning att det finns personal på plats. Du kan också komma som bara-vara-gäst under en retreat om det finns lediga platser. Då bor och äter du på gården, deltar i tidebönerna om du vill, men disponerar annars tiden som du själv vill. Vid särskilda Bara Vara Dagar finns utrymme för stillhet och tystnad men samtal kan förekomma vid vissa tillfällen.

Bankgiro:
5973-8047 (gåvor och avgifter)