Läs mer om varje retreat genom att klicka på rubriken.

Avgiften inkluderar retreat med helpension. Sänglinne och handdukar finns att hyra. Eventuella kurs- och materialkostnader tillkommer om det står angivet vid respektive retreat.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

”Bara-vara-dagar i Påsktiden”

26 april 2022 kl. 15:0028 april 2022 kl. 14:00

2.400 kr

Möjlighet att komma till gården för att bara vara i vilsam, vacker miljö och natur. En mindre grupp från Barkåkra har retreat under temat ”Jesus själv slog följe med dem”, utifrån berättelsen om Emmausvandrarnas möte med den uppståndne Jesus. För den som vill går det bra att delta i gruppens samlingar utöver tideböner och måltider – meditationssamlingar och vägledning på kvällarna. I övrigt formar du själv din dag. Möjlighet ges till enskilt samtal.

Ledare: Rosie Gard, pastor och föreståndare på Wettershus

Avgift: 2 400 kr för hela tiden, pris/dygn 1 200 kr.

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Detaljer

Börjar:
26 april 2022 kl. 15:00
Slutar:
28 april 2022 kl. 14:00
Pris:
2.400 kr

Grupper som bokat under 2021:

  • 5-6 oktober – Jönköpings Kristna Samarbetsråd
  • 12-13 oktober – SAM:s ledarskapskurs

  • 4-7 november – Västerås pastorat

  • 10-12 december – Svenska kyrkan Tranås

Tider:
Retreater börjar med kvällsmat kl. 19.00 och slutar sista dagen ca kl. 14.00 (om inte annat anges). Det finns ibland möjlighet att förlänga vistelsen med någon/några dagar, före eller efter en retreat. Kontakta Wettershus för information.

Pris:
Framgår av programmet. Retreater med högre avgift inkluderar arvode till ledaren. Reducering av avgiften kan vara möjlig för heltidsstuderande och personer med särskilda behov. Kontakta föreståndaren.

Anmälan:
Använd i första hand kontaktformuläret ovan, annars skicka e-post eller ring in din anmälan. Därefter skickar vi ut bekräftelse med praktiska uppgifter samt viktig information som gäller betalningen. Skulle retreaten vara fullbokad frågar vi om du vill stå på kölista.

Bara vara:
Du är välkommen att komma till Wettershus dagar då retreat inte pågår, under förutsättning att det finns personal på plats. Du kan också komma som bara-vara-gäst under en retreat om det finns lediga platser. Då bor och äter du på gården, deltar i tidebönerna om du vill, men disponerar annars tiden som du själv vill. Vid särskilda Bara Vara Dagar finns utrymme för stillhet och tystnad men samtal kan förekomma vid vissa tillfällen.

Bankgiro:
5973-8047 (gåvor och avgifter)