Läs mer om varje retreat genom att klicka på rubriken.

Avgiften inkluderar retreat med helpension. Sänglinne och handdukar finns att hyra. Eventuella kurs- och materialkostnader tillkommer om det står angivet vid respektive retreat.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

”Brann inte våra hjärtan?”

21 april 2022 kl. 19:0024 april 2022 kl. 14:00

3.600 kr

Det är lärjungarnas ord när de vandrat med den uppståndne Jesus på vägen till Emmaus. Först när han bryter brödet känner de igen den uppståndne. Och efteråt påminner de sig om hur deras hjärtan brann när de gick tillsammans med honom, och lyssnade till hans ord. Under retreaten ber vi över olika texter ur evangelierna. Vi ser på hur uppståndelsen uppfattades bland tidiga kristna. Och vi ställer frågan hur vi idag kan leva med den uppståndne i vårt dagliga liv. Möjlighet ges till enskilt samtal

Ledare: Andreas Carlgren, Stockholm. Skribent, föreläsare och retreatledare.

Avgift: 3 600 kr.

Erbjudande om taktil massage. Kostnaden betalas direkt till massören.

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Detaljer

Börjar:
21 april 2022 kl. 19:00
Slutar:
24 april 2022 kl. 14:00
Pris:
3.600 kr

Grupper som bokat under 2021:

  • 5-6 oktober – Jönköpings Kristna Samarbetsråd
  • 12-13 oktober – SAM:s ledarskapskurs

  • 4-7 november – Västerås pastorat

  • 10-12 december – Svenska kyrkan Tranås

Tider:
Retreater börjar med kvällsmat kl. 19.00 och slutar sista dagen ca kl. 14.00 (om inte annat anges). Det finns ibland möjlighet att förlänga vistelsen med någon/några dagar, före eller efter en retreat. Kontakta Wettershus för information.

Pris:
Framgår av programmet. Retreater med högre avgift inkluderar arvode till ledaren. Reducering av avgiften kan vara möjlig för heltidsstuderande och personer med särskilda behov. Kontakta föreståndaren.

Anmälan:
Använd i första hand kontaktformuläret ovan, annars skicka e-post eller ring in din anmälan. Därefter skickar vi ut bekräftelse med praktiska uppgifter samt viktig information som gäller betalningen. Skulle retreaten vara fullbokad frågar vi om du vill stå på kölista.

Bara vara:
Du är välkommen att komma till Wettershus dagar då retreat inte pågår, under förutsättning att det finns personal på plats. Du kan också komma som bara-vara-gäst under en retreat om det finns lediga platser. Då bor och äter du på gården, deltar i tidebönerna om du vill, men disponerar annars tiden som du själv vill. Vid särskilda Bara Vara Dagar finns utrymme för stillhet och tystnad men samtal kan förekomma vid vissa tillfällen.

Bankgiro:
5973-8047 (gåvor och avgifter)