Läs mer om varje retreat genom att klicka på rubriken.

Avgiften inkluderar retreat med helpension. Sänglinne och handdukar finns att hyra. Eventuella kurs- och materialkostnader tillkommer om det står angivet vid respektive retreat.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

”Möt mig nu som den jag är”

11 november kl. 19:0014 november kl. 14:00

3.600 kr

En retreat där vi genom bibelmeditationer får möjlighet att reflektera över vårt eget liv och över den Gud som möter oss i barmhärtighet. Möjlighet ges till enskilda samtal.

Ledare: P-O Ängegärd, pastor i Allianskyrkan Aneby. Tidigare föreståndare på Wettershus med mångårig erfarenhet av retreat och andlig vägledning.

Avgift: 3 600 kr.

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Detaljer

Börjar:
11 november kl. 19:00
Slutar:
14 november kl. 14:00
Pris:
3.600 kr

Arrangör

Wettershus Retreatgård
Webbplats:
www.wettershus.se

Grupper som bokat under 2021:

  • 5-6 oktober – Jönköpings Kristna Samarbetsråd
  • 12-13 oktober – SAM:s ledarskapskurs

  • 4-7 november – Västerås pastorat

  • 10-12 december – Svenska kyrkan Tranås

Tider:
Retreater börjar med kvällsmat kl. 19.00 och slutar sista dagen ca kl. 14.00 (om inte annat anges). Det finns ibland möjlighet att förlänga vistelsen med någon/några dagar, före eller efter en retreat. Kontakta Wettershus för information.

Pris:
Framgår av programmet. Retreater med högre avgift inkluderar arvode till ledaren. Reducering av avgiften kan vara möjlig för heltidsstuderande och personer med särskilda behov. Kontakta föreståndaren.

Anmälan:
Använd i första hand kontaktformuläret ovan, annars skicka e-post eller ring in din anmälan. Därefter skickar vi ut bekräftelse med praktiska uppgifter samt viktig information som gäller betalningen. Skulle retreaten vara fullbokad frågar vi om du vill stå på kölista.

Bara vara:
Du är välkommen att komma till Wettershus dagar då retreat inte pågår, under förutsättning att det finns personal på plats. Du kan också komma som bara-vara-gäst under en retreat om det finns lediga platser. Då bor och äter du på gården, deltar i tidebönerna om du vill, men disponerar annars tiden som du själv vill. Vid särskilda Bara Vara Dagar finns utrymme för stillhet och tystnad men samtal kan förekomma vid vissa tillfällen.

Bankgiro:
5973-8047 (gåvor och avgifter)