Hoppa till innehåll

Integritetspolicy

Vår webbplatsadress är: https://www.wettershus.se.

Vilka uppgifter vi samlar in och varför vi gör det.

Wettershus Retreatgård samlar aldrig in uppgifter om besökare på webbplatsen. Endast om du anmäler dig till våra retreatprogram sparas de uppgifter som du själv skriver in i formuläret. D.v.s. namn, e-postadress, postadress, telefonnummer och anmäld retreat – uppgifter som vi behöver för att kunna bekräfta din bokning och avisera retreatavgiften.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser.

Denna webbplats kan ha inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Dina data.

Vi delar aldrig dina data med någon. Uppgifterna delas aldrig med någon annan part. De enda personer som har tillgång till dina uppgifter är bokningsansvarig personal. Uppgifterna finns i vårt bokningssystem och sparas tills dess de begärs raderade. Du äger uppgifterna om dig själv och kan när som helst begära att vi tar bort alla uppgifter vi har om dig.