Hoppa till innehåll

Pilgrimsvandra längs Franciskusleden

Wettershus Retreatgård ligger belägen så att Franciskusleden går genom vårt område. Vi samarbetar med Föreningen Franciskusleden och erbjuder gärna, i mån av plats, möjlighet till övernattning på gården.

I anslutning till vår retreatträdgård Gröna Ängar finns en liten vacker stuga: Den helige Franciskus stuga, med elvärme och braskamin. Där kan två personer övernatta – en på brits med madrass och en på madrass på golvet. I stugan finns också ett minikök med kokplatta, mikro, vattenkokare och kylskåp så att man kan ordna enklare måltider. Tillgång till toalett finns i samma hus, och dusch i en intilliggande byggnad om det pågår annan verksamhet på gården. Vi förutsätter att man städar stugan efter sig.

Det kostar 300 kr/person för en natt, och bokning i förväg är nödvändig eftersom stugan även används för andra ändamål. Skriv till: info@wettershus.se eller ring 0766-27 17 70.

Om man vill sova i ett gästrum med bekvämare säng kan det vara möjligt, beroende på verksamheten i övrigt på gården. Kostnaden för enbart övernattning är då 300 kr/person. Även för denna typ av övernattning är bokning nödvändig. Skriv till: info@wettershus.se eller ring 0766-27 17 70.

Välkommen att uppleva Wettershus under din vandring!