Hoppa till innehåll

Program

Läs mer om varje retreat genom att klicka på rubriken.

Avgiften inkluderar retreat med helpension. Sänglinne och handdukar finns att hyra. Eventuella kurs- och materialkostnader tillkommer om det står angivet vid respektive retreat.

Obligatoriskt

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Andliga samtal – att möta andra utifrån min innersta kärna

26 januari 2023 kl. 19:00 29 januari 2023 kl. 14:00

I den ignatianska traditionen finns erfarenheten av ”andliga samtal”. Det betyder att kommunicera från vårt centrum, utifrån kärnan i vars och ens unika identitet, från vår djupaste längtan. Det är på denna nivå i vårt inre som Gud gör sig hörd i oss och ger oss liv. Under retreaten prövar vi något av den erfarenheten.  Vi använder bibeln, lyssnar till Gud i bön, och vi delar och lyssnar till varandra i små grupper. Hela retreaten vilar i den goda tystnaden.

Ledare: Andreas Carlgren och Christina Bengtsson Macri, båda verksamma inom vägledning.

Kaplan: Rosie Gard, föreståndare Wettershus.

Avgift: 3 900 kr

Detaljer

Start:
26 januari 2023 kl. 19:00
Slutar:
29 januari 2023 kl. 14:00

Arrangör

Wettershus Retreatgård
Webbplats:
Visa Arrangör-webbplats

Grupper som bokat under 2023:

  • 7-9 mars: Equmeniakyrkan i Tibro
  • 17-19 mars: Ryttargårdskyrkan och Johanneskyrkan i Linköping. 

Tider:
Retreater börjar med kvällsmat kl. 19.00 och slutar sista dagen ca kl. 14.00 (om inte annat anges). Det finns ibland möjlighet att förlänga vistelsen med någon/några dagar, före eller efter en retreat. Kontakta Wettershus för information.

Pris:
Framgår av programmet. Retreater med högre avgift inkluderar arvode till ledaren. Reducering av avgiften kan vara möjlig för heltidsstuderande och personer med särskilda behov. Kontakta föreståndaren.

Anmälan:
Använd i första hand kontaktformuläret ovan, annars skicka e-post eller ring in din anmälan. Därefter skickar vi ut bekräftelse med praktiska uppgifter samt viktig information som gäller betalningen. Skulle retreaten vara fullbokad frågar vi om du vill stå på kölista.

Bara vara:
Du är välkommen att komma till Wettershus dagar då retreat inte pågår, under förutsättning att det finns personal på plats. Du kan också komma som bara-vara-gäst under en retreat om det finns lediga platser. Då bor och äter du på gården, deltar i tidebönerna om du vill, men disponerar annars tiden som du själv vill. Vid särskilda Bara Vara Dagar finns utrymme för stillhet och tystnad men samtal kan förekomma vid vissa tillfällen.

Bankgiro:
5973-8047 (gåvor och avgifter)

Integritetspolicy
Loading gif