Hoppa till innehåll

Program

Läs mer om varje retreat genom att klicka på rubriken.

Avgiften inkluderar retreat med helpension. Sänglinne och handdukar finns att hyra. Eventuella kurs- och materialkostnader tillkommer om det står angivet vid respektive retreat.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

”Att mogna som ledare” – Ledarskapskurs

Om hållbarhet och existentiella perspektiv i ledarskapet. En kurs som vilar i retreatens anda och rytm, med tideböner och utrymme för tystnad och stillhet i Wettershus sköna natur och miljö. Kursen är uppbyggd kring de åtta aspekterna av existentiell hälsa. Kunskap om existentiell hälsa varvas med reflektion, musik och rörelse för kropp och sinne. Vi vänder oss framförallt till dig som är ledare, anställd eller ideell, i kyrka och samhälle. 

Kursledare: Kerstin Enlund, beteendevetare med lång erfarenhet av chef- och ledarskap främst inom idéburen sektor och kyrka. Idag är hon direktor för Betaniastiftelsen och verksam som terapeut, handledare och föreläsare. Hon är också författare till boken Leva med ovisshet – samtal om existentiell hälsa tillsammans med Lisbeth Gustafsson.

Åsa Ahlqvist, beteendevetare och pedagog med mångårig chefs- och ledarerfarenhet. Hon driver sedan några år företaget Ledarskap i balans med fokus på ledarskap och hälsa ur ett helhetsperspektiv. Förutom föreläsningar, kurser och samtal fördjupas perspektiven genom att involvera hela människan med hjälp av rörelse, meditation och djupavslappning. 

Avgift: Boende med helpension och kursavgift: 5 500 kr.

27 september kl. 10:00 29 september kl. 15:30

Wettershus Retreatgård

Visa Arrangör-webbplats

Grupper som bokat under 2023:

  • 10-11 oktober: Jönköpings Kristna Samarbetsråd
  • 17-19 november: Svenska kyrkan i Slaka Nykil

Tider:
Retreater börjar med kvällsmat kl. 19.00 och slutar sista dagen ca kl. 14.00 (om inte annat anges). Det finns ibland möjlighet att förlänga vistelsen med någon/några dagar, före eller efter en retreat. Kontakta Wettershus för information.

Pris:
Framgår av programmet. Retreater med högre avgift inkluderar arvode till ledaren. Reducering av avgiften kan vara möjlig för heltidsstuderande och personer med särskilda behov. Kontakta föreståndaren.

Anmälan:
Använd i första hand kontaktformuläret ovan, annars skicka e-post eller ring in din anmälan. Därefter skickar vi ut bekräftelse med praktiska uppgifter samt viktig information som gäller betalningen. Skulle retreaten vara fullbokad frågar vi om du vill stå på kölista.

Bara vara:
Du är välkommen att komma till Wettershus dagar då retreat inte pågår, under förutsättning att det finns personal på plats. Du kan också komma som bara-vara-gäst under en retreat om det finns lediga platser. Då bor och äter du på gården, deltar i tidebönerna om du vill, men disponerar annars tiden som du själv vill. Vid särskilda Bara Vara Dagar finns utrymme för stillhet och tystnad men samtal kan förekomma vid vissa tillfällen.

Bankgiro:
5973-8047 (gåvor och avgifter)

Registrations are closed for this event