Hoppa till innehåll

Program

Läs mer om varje retreat genom att klicka på rubriken.

Avgiften inkluderar retreat med helpension. Sänglinne och handdukar finns att hyra. Eventuella kurs- och materialkostnader tillkommer om det står angivet vid respektive retreat.

Obligatoriskt

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

”Här – närmre än jag anar”

27 oktober kl. 19:0030 oktober kl. 14:00

3.600 kr

En retreat där meditationer och reflektioner berör tanken på Gud som närvarande kraft i allt vårt liv. ”Guds rike är inom er.” (Lukas evangelium 17:21). Möjlighet ges till enskilt samtal.

Ledare: Lars Göran Olsson, Solna. Pastor i Equmeniakyrkan och med lång erfarenhet av retreat, pilgrimsvandring och andlig vägledning.

Avgift: 3 600 kr

Erbjudande om taktil massage som bokas på plats och betalas direkt till massören.

Detaljer

Start:
27 oktober kl. 19:00
Slutar:
30 oktober kl. 14:00
Kostnad:
3.600 kr
Evenemang Kategori:

Arrangör

Wettershus Retreatgård
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Grupper som bokat under 2023:

  • 7-9 mars: Equmeniakyrkan i Tibro
  • 17-19 mars: Ryttargårdskyrkan och Johanneskyrkan i Linköping. 

Tider:
Retreater börjar med kvällsmat kl. 19.00 och slutar sista dagen ca kl. 14.00 (om inte annat anges). Det finns ibland möjlighet att förlänga vistelsen med någon/några dagar, före eller efter en retreat. Kontakta Wettershus för information.

Pris:
Framgår av programmet. Retreater med högre avgift inkluderar arvode till ledaren. Reducering av avgiften kan vara möjlig för heltidsstuderande och personer med särskilda behov. Kontakta föreståndaren.

Anmälan:
Använd i första hand kontaktformuläret ovan, annars skicka e-post eller ring in din anmälan. Därefter skickar vi ut bekräftelse med praktiska uppgifter samt viktig information som gäller betalningen. Skulle retreaten vara fullbokad frågar vi om du vill stå på kölista.

Bara vara:
Du är välkommen att komma till Wettershus dagar då retreat inte pågår, under förutsättning att det finns personal på plats. Du kan också komma som bara-vara-gäst under en retreat om det finns lediga platser. Då bor och äter du på gården, deltar i tidebönerna om du vill, men disponerar annars tiden som du själv vill. Vid särskilda Bara Vara Dagar finns utrymme för stillhet och tystnad men samtal kan förekomma vid vissa tillfällen.

Bankgiro:
5973-8047 (gåvor och avgifter)

Registrations are closed for this event