Hoppa till innehåll

Program

Läs mer om varje retreat genom att klicka på rubriken.

Avgiften inkluderar retreat med helpension. Sänglinne och handdukar finns att hyra. Eventuella kurs- och materialkostnader tillkommer om det står angivet vid respektive retreat.

Obligatoriskt

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Läkande för kropp och själ

23 mars kl. 19:0026 mars kl. 14:00

En retreat som ger vila i tystnad och stillhet – att möta heligheten. Tystnaden är bönens livmoder och bönens mål är Gud – skaparen och försonaren som vill läka, befria och upprätta. I bön är lyssnandet viktigare än att tala eftersom Gud redan vet allt. Vi och omvärlden förändras, men Jesus är densamme och möter oss där vi är just nu.

I denna retreat följer vi Jesus i hans möten med människor i tideböner och meditationssamlingar, där också musiken har en viktig plats. På kvällarna blir det tillfälle för gemensam vägledning genom svar på skriftliga frågor från deltagarna.

Ledare: Rolf Nordemar, läkare med specialitet inom smärtbehandling, reumatologi och rehabilitering. Kristina Nordemar, musikterapeut. Möjlighet ges till enskilda samtal.

Avgift: 3 900 kr

Erbjudande om taktil massage. Kostnaden betalas direkt till massören.

Detaljer

Start:
23 mars kl. 19:00
Slutar:
26 mars kl. 14:00

Arrangör

Wettershus Retreatgård
Visa Arrangör-webbplats

Grupper som bokat under 2023:

  • 7-9 mars: Equmeniakyrkan i Tibro
  • 17-19 mar: Ryttargårdskyrkan och Johanneskyrkan i Linköping
  • 1-3 september: Svenska kyrkan i Aneby
  • 10-11 oktober: Jönköpings Kristna Samarbetsråd
  • 13-15 oktober: Sjukhuskyrkans styrelse i Skövde
  • 17-19 november: Svenska kyrkan i Slaka Nykil

Tider:
Retreater börjar med kvällsmat kl. 19.00 och slutar sista dagen ca kl. 14.00 (om inte annat anges). Det finns ibland möjlighet att förlänga vistelsen med någon/några dagar, före eller efter en retreat. Kontakta Wettershus för information.

Pris:
Framgår av programmet. Retreater med högre avgift inkluderar arvode till ledaren. Reducering av avgiften kan vara möjlig för heltidsstuderande och personer med särskilda behov. Kontakta föreståndaren.

Anmälan:
Använd i första hand kontaktformuläret ovan, annars skicka e-post eller ring in din anmälan. Därefter skickar vi ut bekräftelse med praktiska uppgifter samt viktig information som gäller betalningen. Skulle retreaten vara fullbokad frågar vi om du vill stå på kölista.

Bara vara:
Du är välkommen att komma till Wettershus dagar då retreat inte pågår, under förutsättning att det finns personal på plats. Du kan också komma som bara-vara-gäst under en retreat om det finns lediga platser. Då bor och äter du på gården, deltar i tidebönerna om du vill, men disponerar annars tiden som du själv vill. Vid särskilda Bara Vara Dagar finns utrymme för stillhet och tystnad men samtal kan förekomma vid vissa tillfällen.

Bankgiro:
5973-8047 (gåvor och avgifter)

Registrations are closed for this event