Hoppa till innehåll

Program

Läs mer om varje retreat genom att klicka på rubriken.

Avgiften inkluderar retreat med helpension. Sänglinne och handdukar finns att hyra. Eventuella kurs- och materialkostnader tillkommer om det står angivet vid respektive retreat.

Obligatoriskt

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

”Nyårsretreat: Visa mig Herre din väg … Vådligt är att dröja och farligt att gå vidare””

29 december 2022 kl. 19:001 januari 2023 kl. 14:00

3.900 kr

Inför det nya året ber vi med den Heliga Birgitta och Paulus om hjälp att se det väsentliga. (Filipperbrevet 1:9-10)
När året går mot sitt slut vandrar vi under sång och med brinnande facklor in i det nya. Möjlighet ges till enskilt samtal.
Ledare: Lennart Johansson, pastor inom Equmeniakyrkan och Susanne Ottosson, diakon och husmor på Wettershus.

Avgift: 3 900 kr

Detaljer

Start:
29 december kl. 19:00
Slutar:
1 januari 2023 kl. 14:00
Kostnad:
3.900 kr

Grupper som bokat under 2023:

  • 7-9 mars: Equmeniakyrkan i Tibro
  • 17-19 mars: Ryttargårdskyrkan och Johanneskyrkan i Linköping. 

Tider:
Retreater börjar med kvällsmat kl. 19.00 och slutar sista dagen ca kl. 14.00 (om inte annat anges). Det finns ibland möjlighet att förlänga vistelsen med någon/några dagar, före eller efter en retreat. Kontakta Wettershus för information.

Pris:
Framgår av programmet. Retreater med högre avgift inkluderar arvode till ledaren. Reducering av avgiften kan vara möjlig för heltidsstuderande och personer med särskilda behov. Kontakta föreståndaren.

Anmälan:
Använd i första hand kontaktformuläret ovan, annars skicka e-post eller ring in din anmälan. Därefter skickar vi ut bekräftelse med praktiska uppgifter samt viktig information som gäller betalningen. Skulle retreaten vara fullbokad frågar vi om du vill stå på kölista.

Bara vara:
Du är välkommen att komma till Wettershus dagar då retreat inte pågår, under förutsättning att det finns personal på plats. Du kan också komma som bara-vara-gäst under en retreat om det finns lediga platser. Då bor och äter du på gården, deltar i tidebönerna om du vill, men disponerar annars tiden som du själv vill. Vid särskilda Bara Vara Dagar finns utrymme för stillhet och tystnad men samtal kan förekomma vid vissa tillfällen.

Bankgiro:
5973-8047 (gåvor och avgifter)

Integritetspolicy
Loading gif